Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2012 20:08 - ПОРЕДНАТА ГАВРА С БЪЛГАРИЯ!
Автор: nikikrasimirova Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 7907 Коментари: 31 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
И до кога така?
Няма да изреждам ред след ред,не смятам че го заслужават!Ще кажа само....



По дяволите,някой ще ми обясни ли,защо БГ изпълнители казват истината за скапаната ни държавица чрез текстовете си,а след това същата тази скапана държавица ги изправя пред съда...ДОКАТО плиткоумни пишлемета от малцинствата се гаврят с БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКОТО,а същевременно не получават никакво наказание за постъпките си????!!!!????
Кажи истината за ДЪРЖАВАТА и влизаш в затвора!
Подиграй се със СТРАНАТА и най-много да станеш известен!
ОМРЪЗНА МИ ДА СЕ СРАМУВАМ,ЧЕ СЪМ БЪЛГАРКА!!!А НА ВАС?????


image





Гласувай:
10



1. анонимен - Тук ще се...
22.10.2012 20:40
Тук ще се съглася с ненормалната.
цитирай
2. lidislidis - Да се срамуваш, че си българка значи
22.10.2012 21:23
да се съгласяваш и показваш, че си като тях...Човек изпитва срам, когато е вършил същото...С една дума да наказваш себе си , заради чуждите грешки .Не бива да се срамуваш от недостатъците , а да се бориш против тях ...Аз съм имала поводи да се срамувам много пъти от националния си произход, но не съм се срамувала. Не съм подвеждала под общ знаменател всички българи...Има и свестни хора с които се гордея.
Поздрави и никога не се срамувай, а се бори да се гордееш с България . Нямат вина 5 милиона, заради деянията на 1000.
цитирай
3. nikikrasimirova - Как да не се срамувам, когато хора, ...
22.10.2012 21:40
Как да не се срамувам,когато хора,като тези малоумници по-горе в 90% от случаите са лицето на държавата ни пред останалия свят.Само човек,който не се е сблъсквал с реакциите на хората в държави,като Италия,Франция,Германия,САЩ,породени точно от факта,че си българин могат все още да се гордеят с този факт.За мое и ваше съжаление истината е,че все по-малко са нещата,които ни карат да се гордеем и да останем в нашата родина!
цитирай
4. lidislidis - Да, така е....
22.10.2012 23:19
И когато разказвам в блога си за фински истини от живота на хората на север, някои блогъри ми казват, че величая фините, или лъжа....Никой не величая, просто нещата са цивилизовани и кристални и нямат нищо общо с живота в България сега...
Поздрави и да живеем с надеждата, че ще мине тази вихрушка и България ще ни дава поводи да я желаем и да не се срамуваме, заради други ''българи''...
цитирай
5. анонимен - Ооо, я стига!
22.10.2012 23:54
Зомбирана патко, темата е преекспонирана и престани да досаждаш с тъпи патриотарски викове!
Като не ти харесва в България - изходите са два! Терминал 1 и Терминал 2.
цитирай
6. vmir - Гавра е да търсиш под вола теле, дори когато са се извинили и разкаяли.
23.10.2012 08:31
Срамно е цигани да се държат по-цивилизовано от такива като теб и говедата, които показват на циганите как да се гаврят с държавните символи и се мъчат да припечелват от тази простотия като се самонаричат "изпълнители", а ощетени от природата същества като теб им припяват.
цитирай
7. kostas - * lidislidis - Аз съм имала поводи да се срамувам много пъти от националния си произход, но не съм се срамувала. *
23.10.2012 08:49
И в крайна сметка - срамуваш ли се или не се срамуваш ? Или ще ти задам въпросът по друг начин - тези цигани , българи ли са - хора ? Кемал Еюп ,Соломон Паси, Левон Хампарцумян дали са представители на традиционото местно население ? И накрая , като представител на другият пол ( приемам ,че имаш традиционо отношение към мъжете) би ли извършвала начин на хранене ,действие , отношение като мъж - (би ли се държала като мъж) ? Дано съм ясен!! Теб не те разбрах.
цитирай
8. cicero7 - Какво е това нещо "държава...
23.10.2012 11:02
Какво е това нещо "държава"? Някаква тайна организация целяща чрез поредица от злонамерани конспирации да вгорчи живота на Николет Красимирова може би? Всеки един гражданин е част от държавата си и ако въпросната държава е скапана, то това е така защото и Николет Красимирова е скапана, като част от тази държава, това общество! Какви истини са казали Мишо Шамара и Сарафа? Може би че в националния ни флаг зеленото символизира всъщност марихуаната? Няма да коментирам и другите истини! Тези хлапета на снимката трябва да получат същото наказание което получиха Мишо Шамара и Сарафа, а може би и по леко, защото те поне имаха доблестта да се извинят! Само един дълбоко комплексиран и простоват човек може да се срамува от произхода си, защото това индиректно, означава да се срамуваш от самия себе си, от децата си, от родителите си, от братята и/или сестрите си, от бабите и дядовците си и т.н. Човек преди да заема дадена позиция първо трябва да събере достатъчно информация и логично искам да попитам Николет Красимирова тя чела ли е НК и Конституцията?
цитирай
9. анонимен - Комплекси
23.10.2012 11:46
Ако случаи като този не се раздухват, нищо няма да се разбере и на практика няма да е гавра! Само комплекси се избиват така и се насажда расова омраза!
Все нас ни поругават, все нас ни гонят, все ние сме зле... Просто не обръщайте внимание на простотии! Всеки знае кой е Левски и който се чувства българин и е с добро образование/възпитание се прекланя пред него. Останалите не можеш да ги накараш да направят това. Те просто не го разбират... Не им се сърдете! И стига с този национализъм!
цитирай
10. анонимен - dimitar
23.10.2012 12:41
che povecheto cigani sa prosti prosti sa no che politicite ni sa idioti ne sa vinovni ciganite.pochistvaneto na edna kashta zapochva ot gore nadolu za da ne se capa pochistenoto.nay-napred tryabva da zapochnem s politicite i sled tova stapka po stapka vsichko ste si doyde na myastoto.
цитирай
11. анонимен - гого
23.10.2012 12:45
На времето, край Ловеч ,имаше една кариера за инертен материал, а до нея, две помещения, в която "квартируваха", осъдените за хулиганство "юнаци"...След 15 дневния фитнес и слънчеви бани,ставаха нови хора! Сега няма добив на камъни и ... ето резултата!
цитирай
12. lidislidis - do kostas ''Всяка крушка си има опашка''
23.10.2012 14:04
Цигани има по целия свят и само нашите цигани неинтегрирани? Защо? Слаба политика алчни политици, ниско ниво на социална политика, образование и всичко от което човек би трябвало да се отврати, а не да се примирява и да търпи...Тези политици вие сте си ги избирали...циганите ви виновни, чужденците ви виновни, я се освестете малко, че вината изцяло е във всеки от вас...Въпросът е да се срамуват тези, които са го допуснали това и са лапали ЕС фондове за интеграция с малцинствата, да се срамуват тези, които живеят в беззаконие повече от 30 години...да се срамуват тези, които единствени в света направиха изкуствени милионери разбойници и съсипаха изцяло България. Защо аз да се срамувам? Била ли съм в България през този период, аз ли съм извършила това? Този акт на тези младежи говори за нивото и разцеплението на българите , което е отдавна известно.
Погрешни са тълкуванията и идеите на сегашните националисти...Кой е казал, че ти ,като си българин си над всичко? Човешкият живот, цигански, български, турски, и т.н в България трябва да бъде над всичко, а не отделни етности и партии да съсипват и се гаврят с народа. В момента от България смърди на нихилизъм и то доста....Относно въпросът ти за мъжете и мъжкото поведение отправен към мен, не го разбирам...Аз съм жена , човек и не деля хората на мъже и жени, на цигани и българи.. не степенувам живота им...тъй като не съм расистка .
В случая срам е неправилната дума , употребена, като емоция от автора. Отвратена съм от това деяние, което е последствие на неправилна политика и лъже патриотизъм . Злобата и омразата е преоритет на невежите. Невежи за демокрация, невежи за интеграция, невежи за живота. Не зная защо все се опълчвате срещу мен?
Вместо аз да се опълча и да викна: Защо съсипахте България и се гаврите с живота на хората в нея? Това го няма по света...Не се срамувам, бесна съм , като гледам какво става. Но вие си го търпите, насила хубост не става...
Поздрави ! Дано да си ме разбрал.
цитирай
13. nikikrasimirova - Нека да уточним някои неща. . . . Не ...
23.10.2012 14:11
Нека да уточним някои неща....Не защитавам БГ изпълнителите и не гледам с добро око на текстове оплюващи българския флаг(най-малко),а се чудя защо това е подсъдно,а малоумнщините на едни хлапаци-не?Относно извинението,бих казала следното....ами счупете една чиния,след това и се извинете...да видим дали ще е същата!По темата за терминалите...отдавна съм минала през тях и всеки път,когато се връщам в скъпата Родина се разочаровам все повече и повече,не от страната си,не от националността си,а от държавата и държавниците ни.Расизъм изобщо да не се търси тук,дори въпросните момчета да не бяха част от малцинствата...отново щях да кажа същото!
цитирай
14. cicero7 - Нека да уточним някои неща. . . . Не ...
23.10.2012 15:14
nikikrasimirova написа:
Нека да уточним някои неща....Не защитавам БГ изпълнителите и не гледам с добро око на текстове оплюващи българския флаг(най-малко),а се чудя защо това е подсъдно,а малоумнщините на едни хлапаци-не?Относно извинението,бих казала следното....ами счупете една чиния,след това и се извинете...да видим дали ще е същата!По темата за терминалите...отдавна съм минала през тях и всеки път,когато се връщам в скъпата Родина се разочаровам все повече и повече,не от страната си,не от националността си,а от държавата и държавниците ни.Расизъм изобщо да не се търси тук,дори въпросните момчета да не бяха част от малцинствата...отново щях да кажа същото!
А израза "скапана държавица" не е ли гавра с България?
цитирай
15. kostas - * lidislidis - Поздрави ! Дано да си ме разбрал. *
23.10.2012 16:22
)) Благодаря , разбрах че пишеш на български ,а основната ти мисъл не ......но уважавам казаното от теб. Поздрави!
цитирай
16. анонимен - Това не са българи. Майчиният им ...
23.10.2012 17:00
Това не са българи. Майчиният им език не е български, макар че имат българско гражданство. Не идентифицирайте българския народ с тях.
цитирай
17. lidislidis - Къде си тръгнала да коментираш неща, които не знаещ? Стига с тоя прост расизъм, бе!
23.10.2012 18:07
анонимен написа:
Това не са българи. Майчиният им език не е български, макар че имат българско гражданство. Не идентифицирайте българския народ с тях.


За майчин език се приема езика на който говори народа в страната, където е родено детето и израснало... Майката може да говори и мексикански, не идва от думата майка името на майчин език, а от родината му. Доколкото знам няма циганска република и в България всички родени и живеещи говорят български официален език и той се смята за техен майчин език, както и България се смята за техна родина по света. Не си запозната с много неща и не прокарвай с глупости расизъм... Всички цигани родени и живеещи в България са български граждани и по света майчиният им език е български език, а не цигански, или индийски или, руски, ако майката е руска циганка например.
цитирай
18. vmir - 13. nikikrasimirova - Нека да уточним някои неща. . . . Не ...
23.10.2012 18:56
nikikrasimirova написа:
Нека да уточним някои неща....Не защитавам БГ изпълнителите и не гледам с добро око на текстове оплюващи българския флаг(най-малко),а се чудя защо това е подсъдно,а малоумнщините на едни хлапаци-не?Относно извинението,бих казала следното....ами счупете една чиния,след това и се извинете...да видим дали ще е същата!По темата за терминалите...отдавна съм минала през тях и всеки път,когато се връщам в скъпата Родина се разочаровам все повече и повече,не от страната си,не от националността си,а от държавата и държавниците ни.Расизъм изобщо да не се търси тук,дори въпросните момчета да не бяха част от малцинствата...отново щях да кажа същото!


Да уточним де!
Мишо Шамара не беше съден, а викан разпитван за простотията си, след което, окуражен от мноооого голямата обществена гаранция за невинността си, напсувал магистратите на майка в ефир. Естествено, че с такива широки обществени протекции, не беше подведен под отговорност поне за хулиганство поне за псувните си.

При циганетата положението е точно обратното - всички ревнаха срещу тях (защото са цигани, а не български простаци или чалгаджии), а те се извиниха и разкаяха, както предполагат моралните норми и гражданската отговорност. Въпреки това обаче, простотията им не остана ненаказана, както е в първия случай.

И нека не сравняваме в материални измерения подобни нематериални взаимодействия. Моралната норма казва: "Признат грях - половин грях". Публичното разкаяние е ангажимент, чрез който приятели и врагове ще оценяват разкаялия се, а последвалата псувня е агнажимент да се продържава в същата посока. Нима циганите ще ни бъдат учителите по морал и гражданска отговорност?
цитирай
19. cicero7 - @vmir Първосигнална реакция - днес ...
23.10.2012 21:06
@vmir Първосигнална реакция - днес тя е издигната в култ! Някой или нещо ме е ядосал и аз веднага надавам вой до небесата независамо дали съм прав или не - това няма значение и по лошото обществото смята, че така е правилно. В случея Николет Красимирова е много обидена, забележи на държавата /едно много отвлеченото понятие/, че не е наказала подобаващо според нея някакви си хлапаци от цигански произход, за нещо което сме правили всички ние, под една или друга форма, когато сме били ученици, между другото. Разбира се Николет Красимирова не си е направила труда да прочете как могат да бъдат наказани тези хлапаци от изпълнителната власт или съда, защото ние все пак искаме да живеем в правова държава, а не в дивия запад, където някой много възмутен гражданин може да раздава правосъдие по свое усмотрение. В българското общество всеки претендира, че има мнение по всички въпроси и това е чудесно, макар да не е вярно, но лошото е че огромната част от хората вярват, че единствено тяхното мнение по даден въпрос отразява безспорната истина, тоест че те са последната инстанция, но проблема е че те са абсолютно неграмотни по дадения въпрос в 99% от случаите.
цитирай
20. vmir - 19. cicero7 - @vmir Първосигнална реакция - днес ...
23.10.2012 23:43
cicero7 написа:
@vmir Първосигнална реакция - днес тя е издигната в култ! Някой или нещо ме е ядосал и аз веднага надавам вой до небесата независамо дали съм прав или не - това няма значение и по лошото обществото смята, че така е правилно. В случея Николет Красимирова е много обидена, забележи на държавата /едно много отвлеченото понятие/, че не е наказала подобаващо според нея някакви си хлапаци от цигански произход, за нещо което сме правили всички ние, под една или друга форма, когато сме били ученици, между другото. Разбира се Николет Красимирова не си е направила труда да прочете как могат да бъдат наказани тези хлапаци от изпълнителната власт или съда, защото ние все пак искаме да живеем в правова държава, а не в дивия запад, където някой много възмутен гражданин може да раздава правосъдие по свое усмотрение. В българското общество всеки претендира, че има мнение по всички въпроси и това е чудесно, макар да не е вярно, но лошото е че огромната част от хората вярват, че единствено тяхното мнение по даден въпрос отразява безспорната истина, тоест че те са последната инстанция, но проблема е че те са абсолютно неграмотни по дадения въпрос в 99% от случаите.


Съгласен съм. Първосигналната реакция почти винаги обръща нещата наопаки. Ето как, Мишо Шамара не беше наказан, а първосигналната реакция го превърна едва ли не в герой, което значи, че примерът му ще бъде следван не само от тези циганета, а и от много други. Последователите пък на Мишо Шамара в лицето на тези циганета бяха наказани (изключили са ги от училище) и така още един път у нас беше затвърдена практиката да се преследва неизбежното следствие, а да се поощрява причината за него.
Ето така се подхранва усещането за безнаказаност и несправедливост. Така се ликвидира държава по волята на гражданите й.
цитирай
21. анонимен - Аман от безродници
24.10.2012 07:17
Най-доброто от този случай е, че антибългарите си проличаха още веднъж. Хора без никакво национално чувство. Докато има такива като Лидис и Вмр България ще върви надолу. Това са представители на онези десни сили, които докараха България до настоящето дередже. Абсолютно съм сигурен, че нямат никакво чувство на обич към България. Говоря така, защото аз поне съм си го доказал за себе си и тези, които знаят за това. Но тези двамката са от виновниците за да се стигне до това положение на безнравственност. Наистина има много свестни цигани, дори по-свестни от някои Българи, но за съжаление са малко. Поведението на циганите се определя от принадлежноста им към религия, това особенно се засили напоследък. Едно все по очертаващо се противопоставяне на исляма срещу православието. Втората причина, която определя поведението на много цигани е принадлежноста им към ДНК хаплогрупата, която е мнозинство всред тях. Ако някой изтъква причина бедноста, то напоследък много Българи са по-бедни от много цигани. НО. Но не вършят идиотщини, а най-почтенно си изпълняват задълженията към държавата. Срамуват се, че немогат да бъдат пълноценни граждани, а не са легнали на цицата само да бозаят, без да принесат нещо в ползу роду. Това е голямата разлика между Народа и Етноса. Лично за мене двамката, споменати по-горе са си предатели на собствения си род, ако разбира се е Български.
цитирай
22. vmir - 21. анонимен - Аман от безродници
24.10.2012 12:32
Прост си като гъбено семе. Ако имаше поне малко мозък в тиквата си, щеше да си наясно, че с глупостите на Лидис няма как да имам нещо общо. Безродници и ликвидатори на държавите си са не дори луди за връзване като Лидис, а тъпаци като теб, които не си гледат работата доколкото им позволяват ума и знанията, а напират да натрапват простотията си, независимо, че не са способни да разделят камара на две.
цитирай
23. анонимен - do vmir
24.10.2012 18:35
НЕ ЛИДИС, А ТИ СИ ОТ ЛУДИТЕ ЗА ВРЪЗВАНЕ В БЛОГА! ТИ И АНОНИМНАТА ГИНА КАТАНОВА
цитирай
24. vmir - 23. анонимен,
24.10.2012 21:53
анонимен написа:
НЕ ЛИДИС, А ТИ СИ ОТ ЛУДИТЕ ЗА ВРЪЗВАНЕ В БЛОГА! ТИ И АНОНИМНАТА ГИНА КАТАНОВА


За какво друго може да си мечтае дрисльо, който налита на три уплашени и разкаяли се циганета?
цитирай
25. анонимен - FewsInene Claissick BlotmeteofSes 93
25.10.2012 15:45
like i mentioned, i and get confusion, melding Harm “All I of sitting, Hold you over till you can meet tonight. Beware, http://www.metsbook.com/index.php?do=/edy643rvwi/blog/blackjack-experiment-thrill-of-blackjack-in-land-based-casino-or-online/ online casino deposit bonus afford." pregnant, just striving in order to avoid and quite to blacking at TES celebrations. <a href=http://dorvy069co.blog.com/2012/10/25/daniel-craig-james-bond-workout-training/>click this now </a>
цитирай
26. анонимен - До цялата "право"(циганозащитна ) измет:
25.10.2012 16:03
Можете ли да посочите причина,поради която някой(човек,етнос...),е задължен
на циганите(не "ромите",понятие с което ви зомбираха продажните "медии").
Повтарям,ЗАДЪЛЖЕН!Защото,щом сте(сме)задължени,ние автоматично се превръщаме във виновни,при неизпълнение на това задължение.

Можете ли да посочите ПРЕДЕЛИТЕ на това задължение и от там самозаробване
за изпълнението му?

Защо нормалните български граждани(предимно от българския етнос) да се
считат задължени да издържат на гърба си,чрез своите данъци,такси и т.н нес-
кончаемо развиващата се в геометрична прогресия циганска популация?
Защо?По силата на какво-конституция,закон,подзаконов акт,или...?

Може ли някой да посочи с какви специални привилегии се е ползвал българския
етнос,в рамките на Османската империя?
Кой му е предоставял специални икономически, политически ,социални,култур-
ни привилегии?Кой?!
НИКОЙ!!!!!!

И по силата на гореизложеното,ТОЙ,БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОС,не трябва да се счита задължен никому.

ДОСТАТЪЧНО Е,ЧЕ Е ПРЕДОСТАВЕНА РАВНОПОСТАВЕНОСТ ПРЕД ЗАКОНА
НА ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН!

Независимо от етническата си пренадлежност.Който се счита за чужд гражданин,
ПОРАДИ КОЕТО ПРЕТЕНДИРА ЗА СПЕЦИАЛНИ ПРИВИЛЕГИИ,свободен е да замине
там,където "мисли",че ще му бъдат предоставени.

А КЪДЕ Е БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОС В ЦЯЛАТА ТАЗИ КАША,КОЯТО СИ СЪТВОРИ САМ?
АКО ПРОДЪЛЖАВА ДА БЛЕЕ И СЕ КРИЕ В СОБСТВЕНИЯ СИ СТРАХ,да не се чуди,
когато в недалечно бъдеще ще си има за падишах циганин,защото и турчин ще
се погнуси от тази "чест".

цитирай
27. анонимен - До цялата "право"(циганозащитна ) измет:
25.10.2012 16:03
Можете ли да посочите причина,поради която някой(човек,етнос...),е задължен
на циганите(не "ромите",понятие с което ви зомбираха продажните "медии").
Повтарям,ЗАДЪЛЖЕН!Защото,щом сте(сме)задължени,ние автоматично се превръщаме във виновни,при неизпълнение на това задължение.

Можете ли да посочите ПРЕДЕЛИТЕ на това задължение и от там самозаробване
за изпълнението му?

Защо нормалните български граждани(предимно от българския етнос) да се
считат задължени да издържат на гърба си,чрез своите данъци,такси и т.н нес-
кончаемо развиващата се в геометрична прогресия циганска популация?
Защо?По силата на какво-конституция,закон,подзаконов акт,или...?

Може ли някой да посочи с какви специални привилегии се е ползвал българския
етнос,в рамките на Османската империя?
Кой му е предоставял специални икономически, политически ,социални,култур-
ни привилегии?Кой?!
НИКОЙ!!!!!!

И по силата на гореизложеното,ТОЙ,БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОС,не трябва да се счита задължен никому.

ДОСТАТЪЧНО Е,ЧЕ Е ПРЕДОСТАВЕНА РАВНОПОСТАВЕНОСТ ПРЕД ЗАКОНА
НА ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН!

Независимо от етническата си пренадлежност.Който се счита за чужд гражданин,
ПОРАДИ КОЕТО ПРЕТЕНДИРА ЗА СПЕЦИАЛНИ ПРИВИЛЕГИИ,свободен е да замине
там,където "мисли",че ще му бъдат предоставени.

А КЪДЕ Е БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОС В ЦЯЛАТА ТАЗИ КАША,КОЯТО СИ СЪТВОРИ САМ?
АКО ПРОДЪЛЖАВА ДА БЛЕЕ И СЕ КРИЕ В СОБСТВЕНИЯ СИ СТРАХ,да не се чуди,
когато в недалечно бъдеще ще си има за падишах циганин,защото и турчин ще
се погнуси от тази "чест".

цитирай
28. анонимен - darmowe gry tam270
25.10.2012 18:26
<a href=http://www.gry-onlinej.pl#beps11992.blog.bg>gry online</a> Gry online nastepuje remis.Pionki potrafia poruszac sie o jedynie stadion az do frontu po przekatnej (na skosne sciecie) na niezmierzonego boiska.Czyszczenie pionem nastepuje przy uzyciu przeskoczenie osciennegopionka (wzglednie damki) rywala na stadion
цитирай
29. анонимен - ХА, ХАА, ХААА! WE ARE, THE BULGARIAN ...
25.10.2012 23:28
ХА,ХАА,ХААА! WE ARE,THE BULGARIAN PUSSY GYPSI RIOT!
АНАДЪН МУ БУЛГАР АРКАДАШЛАР?


цитирай
30. анонимен - Само Ганя
26.10.2012 11:14
Само Ганя се срамува от българския си произход и се прави на тракиец.
Само Ганя нарича турското робство присъствие,върховничество.
Само Ганя твърди че Васил Левски и Христо Ботев били всъщност терористи и така трябвало да се пренапишат новите учебници по история за подрастващото поколение.
Само Ганя се опитва да пренаписва вече написаната история.

цитирай
31. анонимен - Само Ганя
26.10.2012 11:15
Само Ганя сладко си чопли носа и люпи слънчогледа пред телевизора, като гледа поредния турски сериал и слуша новините на турски език.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikrasimirova
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 120420
Постинги: 32
Коментари: 160
Гласове: 124
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930